Om CitySound

tvbänkCitySound slog upp dörrarna i maj 2008 och har sedan dess hjälpt människor till en bättre ljudupplevelse. Från början koncentrerade vi oss enbart på ljud, men ganska snabbt stod det klart att även högkvalitativ bild var något vi behövde i vårt sortiment för att kunna erbjuda våra kunder bra helhetslösningar med exempelvis platt-tv eller projektor.

För oss är kvaliteten alltid det viktigaste, men kvalitet behöver inte per automatik betyda dyrt. Vi säljer produkter av hög kvalitet i olika prisklasser så att våra kunder ska kunna hitta precis det de söker. Hos oss hittar du stor kunskap, lång erfarenhet, ett brett sortiment, personlig service och en genuin kärlek till bra ljud!

Det är skillnad på ljud och ljud

Vår drivkraft har alltid varit att alla har rätt till riktigt bra ljud! Att lyssna på bra musik med dåligt ljud är en upplevelse man helst vill slippa, och vi har nog alla märkt att det är skillnad på ljud och ljud!

Att lyssna på musiken och uppleva den som om man lyssnade på den live är en lisa för själen, och med rätt utrustning går det att komma väldigt, väldigt nära. Att det handlar om musikspelare, högtalare, förstärkare och sådant är de flesta medvetna om, men det många inte vet är att man måste ha bra kvalitet in i minsta detalj för att ljudet ska bli sitt allra bästa.

De små detaljerna är till exempel kablar, och på samma sätt som att det är skillnad på ljud och ljud är det också en stor skillnad på kablar och kablar. Det kan vara lätt att tro att en liten kabel inte spelar så stor roll och att man istället bör lägga krutet på riktigt vassa högtalare, men då kommer man inte att få ut max av sina högtalare. Det finns kablar i olika prisklasser och kvaliteter, och vi har förstås full koll på vad som fungerar bäst till vad.

Som kund hos oss behöver man inte veta allt om ljud för att få en bättre ljudupplevelse – vi tar hand om det avancerade så att våra kunder kan koncentrera sig på att njuta av riktigt bra ljud!