Nu kommer vår nya katalog!

Om du bor i Stockholmsområdet har du förhoppningsvis fått våra nya katalog i din brevlåda idag. Den innehåller som vanligt en uppdatering av vårt sortiment, spännande nyheter, kuponger med riktigt bra erbjudanden och massor av inspiration!

I det här numret har vi fokuserat mycket på inredning eftersom det visuella spelar en allt större roll när det gäller teknik. För att inspirera till hur man på ett snyggt och smart sätt kan inreda med ljud och bild har vi inrett ett vardagsrum med flera av våra produkter. Vi visar bland annat hur man på ett snyggt sätt kan framhäva teve, högtalare och annat, men även hur man diskret kan dölja och bygga in.

Detta går förstås att göra i alla inredningar, men den som vill ligga steget före väljer möbler som passar bra för ändamålet. Vitrinskåpet från www.trademax.se är till exempel perfekt för att gömma högtalare, och soffan som är en bäddsoffa kan dölja sladdar, slavsändare och annat bra eftersom den har en bred sockel. Denna bäddsoffan har även exakt samma färg som högtalarna vilket gör att de smälter in väldigt bra i inredningen. Vi har också tänkt på ljudets förutsättningar i rummet och använt oss av ljuddämpning i form av mattor och gardiner för att ljudet ska färdas mjukt genom rummet.

Om du inte har fått katalogen är du varmt välkommen in i butiken för att hämta ett exemplar. Bor du längre bort kan du maila oss på kontakt@citysound.se och skriva att du vill ha en katalog samt din adress så skickar vi en till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.