Ljud i trädgården och i bastun

Visst vore det härligt att kunna lyssna på favoritmusiken eller bästa radioprogrammet när du påtar i trädgården eller slappnar av i bastun? Det här är förstås inte omöjligt eller ens särskilt ovanligt, men ofta är det då en musikspelare av sämre kvalitet där ljudet inte är det bästa som man använder sig av. Visst är en liten batteridriven radio med burkigt ljud bättre än inget alls när man rensar rabatterna, men det går också att ha riktigt högkvalitativt ljud i trädgården.

Det finns nämligen högtalare som är gjorda för att tåla både extrema temperaturer och fukt. Högtalarna kan klara allt från 40 minusgrader till 110 plusgrader, och det räcker gott och väl i vårt nordiska klimat. För att inte störa den vackra trädgården kan de till exempel monteras på väggar, under konstgjorda stenar eller dolda i blomkrukor. Om man ska montera högtalare i bastun är det förstås viktigt att det görs av en certifierad installatör och att man väljer en produkt som verkligen tål bastumiljön.

Vi på CitySound tycker att man ska kunna lyssna på bra ljud överallt, och eftersom vi är experter på ljud kan vi hjälpa dig till en bättre ljudupplevelse oavsett om det är i hemmet, i bilen, i trädgården eller i bastun. Vi vet vad som fungerar bäst och vad du ska använda dig av i olika miljöer för att få ett förträffligt bra och säkert resultat. Varmt välkommen in till oss så berättar vi mer om hur du kan skapa bra ljud där du vill ha det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.