En trygghet att lita på

Vi tänkte ta en stund och berätta om något som vi är väldigt nöjda över att arbeta med. Som samhället ser ut idag så är det väldigt bristfälligt när det kommer till säkerhet och trygghet, framför allt när det gäller det digitala. För att man ska kunna känna sig trygg behöver man har säkerhetssystem på plats och rutiner för hur man hanterar information, både privat så väl som inom företaget. Vi har haft problem med säkerheten och en så enkel sak som ett intrång i våra system kan orsaka enorma problem, där mycket arbete går förlorat, för att sedan aldrig kunna hittas igen. Det är risken med att arbeta digital, men som tur är finns det företag som kan hjälpa.

Vi har tagit hjälp av de anrika företaget AM System. Efter att vi börjat samarbeta med dem har en sten verkligen släppt från magen, och vi har aldrig känt oss så trygga som vi gör nu. Med hjälp av dem så har vi kunnat kvalitetssäkra vårt företag, med all viktig information i molntjänster som innebär att de ligger tryggt och säkert och är ständigt tillgängliga.

Vi valde AM System eftersom att det är ett företag som sysslat med dessa tjänster sedan 1997, vilket var en trygghet för oss. Det berättar om att de faktiskt vet vad de sysslar med. Det går bland annat att läsa deras ödmjuka inställning till sitt yrke på https://www.amsystem.com/sv/om-oss/, en inställning som vi verkligen uppskattar och minst sagt har känt av när vi fått hjälp av dem. Vårt eget arbete flyter på mycket bättre nu, när vi slipper att oroa oss över säkerhetsluckor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.