Damma av vinylplattorna

vinylHar du också en samling vinylplattor på vinden som du inte har spelat sedan du var ung? Då är det kanske dags att investera i en ny skivspelare! Moderna skivspelare finns i olika modeller och prisklasser. De billigaste ligger runt en femhundring och dyrgriparna kostar över 20 000 kronor. Det vanliga är kanske att man investerar i något däremellan, för pris och kvalitet är ju något som ofta går hand i hand, men det beror förstås också på vilka önskemål man har.

Högtalare behöver man förstås för att kunna lyssna på musiken, och vill man göra det enkelt för sig kan man välja en skivspelare med inbyggd grammofonförstärkare och medföljande pickup. Då kan man koppla sin skivspelare till vilken modern anläggning som helst utan att behöva köpa till extra utrustning. En del skivspelare kan till och med föra över skivorna till MP3-format i bra kvalitet. Även utseendet skiljer sig åt, och moderna skivspelare finns i många olika former och färger. Vissa spelare ser ut som traditionella skivspelare och andra har lagt krut på en modern design.

Hos oss på CitySound hittar du ett brett utbud av skivspelare i olika modeller och prisklasser, och självklart med bra ljud. Vi hjälper dig att hitta det som passar dig bäst! Vill du bara kunna plocka fram skivorna någon gång ibland och drömma dig bort till svunna tider, eller är bara det bästa gott nog för din skivsamling? Hos oss finns något för alla, och vi lämnar självklart garanti på alla skivspelare. Varmt välkommen in till oss på CitySound!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.